Loading...

Vrouw zoekt man - Gratis contactadvertenties

Advertentie

vrouw zoekt man
Vrouw zoekt man

Eindelijk een datingsite die oren heeft naar zijn leden. Wij streven er naar een site te zijn waar vrijgezellen zich welkom voelen. Zelf horen we liever een netwerk van vrijgezellen dan datingsite. Maar goed, Geen hand vol maar een land vol is een open community voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe contacten in hun leven. Hier heb je rustig de tijd om iemand te leren kennen zonder dat je het risico loopt dat je abonnement weer afloopt. Want haast en spoed en dating gaan niet samen. In een geforceerde, kunstmatige omgeving kan je niet daten. Daten moet plezierig zijn in een ontspannen omgeving. Niet voor niets dat de liefde hoogtij viert op vakantie.

Internet is het ideale hulpstuk om mensen met elkaar in contact te brengen. Voor zowat ieder onderwerp dat je kan verzinnen is er op internet wel een site te vinden, stuk voor stuk gratis. Maar als het over vrijgezellen, relaties of dating gaat moet er ineens dubbel en dik betaald worden. Vrouw zoekt man? Eerst betalen.

Dan zijn er nog de gedachteverschillen tussen man en vrouw: Vooral bij mannen is er nog weleens de foute gedachte dat online daten hetzelfde is als een internet aankoop. Spijtig genoeg bestaat er geen enkele datingsite met een 'bestel' knop onder de profielen. Een foute gedachte die vooral bij vrouwen opduikt is dat internet dating romantiek mist. Wel dames, huur dan 'You've Got Mail' nog maar eens.

Maar daar willen wij vandaag dus verandering in brengen. Vrouw zoekt man zal niet meer geassocieerd worden met contactadvertenties in de krant maar met die luchtig opgevatte site waar alleenstaanden met elkaar in contact kunnen komen.

Wat is deze site niet? Geen ouderwetse contactadvertenties onder de rubriek 'vrouw zoekt man' in de weekendkrant, geen datingsite die enorm veel geld kost en geen relatiebureau die nog veel meer kost.