Loading...

Gratis datingsite Nederland

Advertentie

Gratis datingsite NederlandGratis datingsite Nederland


Voor de Nederlandse zuiderburen is Flunner al reeds enkele jaren een vaste waarde. Met meer dan 10.000 leden is Flunner met ruime voorsprong de grootste gratis datingsite van België. We willen het grote succes van deze gratis datingsite Nederland niet onthouden. Volgens onze leden hebben we dit succes te danken aan de manier waarop Flunner het online daten heeft opgevat. De dynamiek en de hoge activiteit gehalte zorgt voor een heel andere invalshoek van het online daten. Heel anders en veel leuker dan een statische site met enkel profielen.


Een nieuwe site, een nieuwe ervaringGratis datingsite Nederland


Als u al ooit lid was van een datingsite zal u merken dat het er hier heel anders aan toe gaat. Alles is veel luchtiger opgevat. Dus geen ongemakkelijk situaties, maar een aangename sfeer waarin je nieuwe mensen leert kennen. Je verkiest zelf een beetje hoe intensief je deel neemt. Dat kan van berichten helemaal op de voorpagina tot privé berichten enkel gericht aan die ene persoon. Dat is wat nu net het verschil maakt op deze gratis datingsite.


Nederland heeft toch al enkele gratis datingsites?


Klopt! Maar niet zoals deze. Flunner heeft meer weg van een sociaal netwerk. Dat zijn we in Nederland nog niet tegen gekomen. Uiteindelijk spreken we toch allemaal dezelfde taal. Dus is het ook maar een kleine moeite om onze deuren open te stellen voor onze Noorderburen. Wat ineens ook de mogelijk opent om over de landsgrenzen heen te daten.


Nederland zoekt online naar nieuwe partner.


Nederland telt meer dan 16 miljoen inwoners met naar schatting 3 miljoen vrijgezellen tussen 20 en 69 jaar. Niet verwonderlijk dat steeds meer mensen via internet op zoek gaan naar een partner. Zeker als je weet dat 92 procent van de Nederlanders toegang heeft tot internet. Online daten is dan ook de meest directe manier om nieuwe mensen te ontmoeten.