Loading...

Date via internet

Advertentie

Een date via internet is al lang geen bijzonderheid meer

Date via internetMeer en meer worden er via internet afspraakjes gemaakt. Wereldwijd bezoeken ongeveer 20.000.000 mensen één keer per maand een datingsite. Ongeveer 1 op 3 van de actieven vrijgezellen zoeken wel een online naar een date. En dit uit alle lagen van de bevolking.

De grootste groep zijn de mensen tussen 30 en de 40 jaar oud. Maar intussen zijn de andere leeftijdscategorieën duidelijk aan een opmars bezig. Ook zij raken meer en meer vertrouwd met het internet en ook online daten blijft hun niet vreemd.

Tegenwoordig willen mensen die daten via internet willen vooral een nieuw sociaal netwerk opbouwen. Zei willen nieuwe mensen leren kennen met dezelfde interesses en hobby's.

Online daten biedt vele voordelen. Je kan je vriendenkring uitbreiden of een nieuwe relatie beginnen. Omdat iedereen openstaat voor contact, werkt dat drempelverlagend om daadwerkelijk op iemand af te stappen. Virtueel natuurlijk, want vanachter een computer is het ook wel gemakkelijk en veilig. Het is verbazingwekkend hoe snel online dating aan populariteit wint. U heeft de mogelijkheid om direct mensen te ontmoeten uit alle uithoeken van het land door simpelweg het invullen van een profiel met uw persoonlijke gegevens.


Bron:http://www.onlinedatinggids.com