Loading...

Contacten leggen doe je hier gratis

Advertentie

Contacten leggen? Hier kan het gratis!

contactenDe opzet van deze gratis website is om mensen met elkaar in contact te brengen. Uit recent onderzoek blijkt dat steeds meer mensen op zoek gaan naar nieuwe contacten via het internet. Anders dan vroeger is wel dan men niet meer geneigd zijn om hier voor te betalen. Social network sites zoals Facebook zijn vandaag de dag populairder dan ooit maar lenen zich minder voor het voor het leggen van nieuwe contacten. Wanneer je iemand als vriend toevoegt op Facebook geef je die persoon met één muisklik de volledige toegang tot je privéleven. Daarbovenop kunnen al je vrienden ongestoord meekijken. Ook heb je niet de mogelijkheid om te zoeken naar personen van een bepaalde leeftijd, geslacht of interesses. Deze sites zijn bedoeld voor vriendschappen te onderhouden of eventueel oude vrienden op te zoeken, maar zeker niet om nieuwe contacten te leggen.

Wanneer je je inschrijft op Flunner maak je ook een profiel aan met net de bedoeling nieuwe contacten te leggen. Op ieder moment heb je in je achterhoofd wat over jezelf wilt vertellen en wat niet. Hier kan je rustig contacten leggen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je te snel te veel van jezelf vrij geeft.

Dit is wel een datingsite puur sang, maar anders opgevat. Geen grote catalogus waar je 'producten' in ziet staan en waaruit je kan kiezen, maar een open community voor mensen die op zoek zijn naar een date. Je kan open reacties plaatsen onder iemand zijn profiel of foto, een blog aanmaken indien je een algemeen bericht wil plaatsen, maar natuurlijk is er ook de mogelijkheid om privéberichten te versturen. Nieuwe contacten leg je ook in een (sport)club, bibliotheek, discotheek of waar dan ook. Dus waarom zou dat op internet niet kunnen? We hopen natuurlijk dat je hier een nieuwe liefde kan vinden, en anders een leuke tijd kan beleven en toffe contacten kan leggen.